•    >   Konser
  •    >   Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu "Kürdilihicazkar Fasıldan Zeki Müren Şarkılarına"

• Sezonun ilk salon konseri olacak olan Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu konserinde ilk bölümde Kürdilihicazkar faslına yer verilecek. Konserin ikinci bölümünde ise solistler geçidi olacaktır. Zeki Müren'in doğum günü vesilesiyle sanat güneşimiz ,şarkılarla anılacaktır. Zeki Müren'in kendi besteleriyle beraber,sesinden dinlemeye aşina olunan bestelere de yer verilecektir.
  • 90 dakika

Uğur Mumcu Sahnesi : Uğur Mumcu Sahnesi