Sonic Boom // Nilüfer Sebze Orkestrası

• Sonic Boom // Nilüfer Sebze Orkestrası.

Aktif Seans Bulunmamaktadır.

Sonic Boom, müzikseverlerin yakından tanıdığı Elif Çağlar (vokal), Çağrı Sertel (tuşlu çalgılar), Alp Ersönmez (bas gitar) ve Volkan Öktem’in (davul) bir araya gelmesiyle 2019 yılında kuruldu. 2020’nin başlarında dinleyiciyle buluşan grup konserlerinde, bestelerin yanı sıra r&b, hip-hop ve elektronik müzik hitlerini de özgün tarzıyla yeniden yorumlayarak çalıyor. 2021 Nisan ayında ikinci single'ı "Ninja"yı müzik severler ile buluşturan Sonic Boom yeni bestelerini yayınlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Elif Çağlar - Vokal

Çağrı Sertel - Tuşlu çalgılar

Alp Ersönmez - Bas gitar

Volkan Öktem - Davul

Nilüfer Sebze Orkestrası

Mart 2021'de ritim eğitmeni Akın Togay tarafından kurulan Nilüfer Sebze Orkestrası ilk olarak Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Tohum Takas Şenlikleri’nde sahne aldı. Tamamı müzik eğitmenlerinden oluşan altı kişilik orkestra, çeşitli sebzeleri ve bakliyatları kullanarak sesler ürettiği müziği ile sağlıklı gıda ve tarım konularına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Çalışmalardan artan sebzeler ise kompost gübre olarak değerlendiriliyor.

Akın Togay

Sinan Turhan

Hatice Çeliktaş

Zeynep Özmelek

İrem Kaya Temel

Elif Aydın

Sonic Boom

KURALLAR

*Kapı açılış saati 18.00'dir.

*Etkinlikte +12 yaş sınırı vardır. 12 yaş altındaki kişiler etkinliğe katılamayacaktır.

* Pandemi kuralları gereği etkinlikte maske takılması zorunludur. Girişte HES kodu sorgulaması yapılacaktır.

* Etkinliğe katılan kişilerin sosyal mesafe kuralları gözetilerek  oluşturulan  oturma düzenine uymaları gerekmektedir.

* Etkinlik başladıktan sonra alana seyirci alınmayacaktır.

* Nilüfer Belediyesi etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.