Mert Pekduraner

• Mert Pekduraner Yurt içi ve yurt dışında birçok projede karşılaştığımız besteci ve gitarist Mert Pekduraner, değerli müzisyenlerden oluşan ekibiyle Nilüfer Caz Festivali’nde. 2020 yılında Venedik Bienali için yaptığı “Kıyı” isimli parçası ve ardından gelen iki albümü ile kendine has dinleyici kitlesini oluşturan Mert Pekduraner, ekip arkadaşları ile birlikte, doğu-batı arasındaki seslerin peşinden gidecekleri bir performansla dinleyici karşısında olacak.
  • 10 Şubat 2023, Cuma
  • 90 dakika

Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlıkol Müzik Enstrümanları Müzesi : MEM AYAKTA

8. Nilüfer Caz Festivali / Mert Pekduraner

Tarih: 10 Şubat 2023

Mekan: MEM (Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlıkol Müzik Enstrümanları Müzesi)

Saat: 20:30

ETKİNLİK KURALLARI

- Etkinlik başlangıç saatinden en az 30 dakika  önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

- Etkinlikte  oturma düzeni yoktur, ayakta izlenebilir.

- 7 yaş  ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üstü bilete tabidir.

- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Organizatör, etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Organizatör, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için     bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sesiz konumda tutulması gereklidir.

- Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.

- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.

-Etkinlik kapalı alanlarında sigara içmek kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayanlar uyarı yapılmaksızın etkinlik alanı dışına çıkarılırlar ve bilet iadesi yapılmaz.

- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.