Fatih Erkoç

• Fatih Erkoç, İstanbul Belediye Konservatuarı Batı Müziği bölümünde müzik eğitimi aldı. İlk amatör sahne performanslarını, günümüzde de hâlen faaliyetlerini sürdüren ve genelde caz türü müzik yapan ünlü İstanbul Gelişim Orkestrası'nın bünyesinde sergiledi. 20’li yaşlarına girmeden önce,1971'de İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte “Nihayet” adlı bir albüme imza attı. İlk solo albümü “Yol Verin A Dostlar”ı ise 1988 yazında yayımladı. 6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nda yer alan sanatçı, birçok kez Eurovision yarışmasına katıldı.
  • 12 Şubat 2023, Pazar

Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi : Mete Cengiz Konser

Tarih: 12 Şubat 2023 Pazar

Mekan: Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi

Saat: 20.30

ETKİNLİK KURALLARI

- Etkinlik başlangıç saatinden en az 30 dakika  önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.

- 7 yaş  ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üstü bilete tabidir.

- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Organizatör, etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Organizatör, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için     bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sesiz konumda tutulması gereklidir.

- Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.

- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.

-Etkinlik kapalı alanlarında sigara içmek kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayanlar uyarı yapılmaksızın etkinlik alanı dışına çıkarılırlar ve bilet iadesi yapılmaz.

- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.